/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

De Paști, pe mai multe străzi din Capitală parcarea va fi restricționată. Pe ce drumuri șoferii nu vor putea staționa

missing
24 aprilie 2019, ora 12:21

În perioada sărbătorilor de Paști, 24-28 arpilie, parcarea automobilelor va fi restricționată pe mai multe drumuri din Capitală. Mai exact este vorba de străzile din apropierea următoarelor obiective: Gara Centrală, Piața Centrală, Gara de Nord și Piața Domos (angro). 

„Aceste activități au drept scop asigurarea circulație libere și fără impedimente a tuturor participanților la trafic și reducerea timpului de deplasare pentru transportul particular ce se va deplasa prin zonele respective”, informează Inspectoratul Național de Patrulare (INP).

Astfel, INP recomandă șoferilor să se deplaseze cu transportul public, să respecte indicațiile ofițerilor de patrulare și să planifice ruta de deplasare reieșind din informațiile oferite de serviciul InfoTrafic.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram