/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO/ Arena Chișinău crește într-o zi, cât altele, într-un an. Gaburici spune că obiectivul e finisat deja în proporție de 60%

missing
24 aprilie 2019, ora 13:46

Arena Chișinău „a mai crescut” cu 10%, comparativ cu acum două săptămâni. Ministrul în exercițiu al Economiei și Infrastructurii (MEI), Chiril Gaburici, susține că în prezent, construcția obiectivului este finalizată în proporție de 60 la sută. 

„Cu aproximativ jumătate de an în urmă am pus piatra de temelie la acest Complex, iar astăzi avem realizat deja 60% din lucrări. Sper ca lucrările să decurgă într-un ritm la fel de dinamic, astfel ca să ne încadrăm termenii stabiliți”, a menționat Chiril Gaburici, după ce a făcut o vizită la șantier.

Potrivit reprezentanților MEI, finalizarea primului complex polivalent din țară vor fi gata până la dată de 14 octombrie 2019. În prezent, muncitorii efectuează lucrări la corturile de tenis, bazin, arena polivalentă și Aqua Park.

Chișinău Arena este construită printr-un parteneriat public-privat, cu o capacitate de până la cinci mii de locuri și spații generoase pentru activități sportive, culturale, zonă de antrenamente, piscină olimpică, club de tenis, precum și expoziții, conferințe și întruniri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram