/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Compania care deține magazinul Gemeni din centrul Capitalei are un nou acționar majoritar

missing
26 aprilie 2019, ora 13:37

În context, Casa de Comerț „Gemenii” subliniază că își va continua activitatea în regim obișnuit. „Mai mult, noul proprietar intenționează să modernizeze centrul comercial, pentru a corespunde cerințelor de astăzi ale pieții. Aceasta presupune transformarea centrului comercial într-o platformă modernă de comerț, astfel ca să devină atât o afacere de succes, cât și să asigure confort pentru absolut toți clienții noștri”, se spune în comunicatul companiei. Tot acolo s-a menționat că noul proprietar intenționează să păstreze actualul brand al Casei de Comerț „Gemenii”.

Twins Estate SRL este adminsitrată de Buza Svetlana. Compania a fost fondată în luna martie 2019, având un singur fondator – FPC Rogob SRL. Cea din urmă la rândul ei este fondată de Fevronia și Grigore Roșca, iar administrator este Igor Roșca. Acum trei ani, compania Rogob a cumpărat 85,45% de acțiuni în „Magazinul Universal Central UNIC”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram