/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

În Republica Moldova vor fi deschise 36 de secții de votare pentru europarlamentare. Unde vor putea vota moldovenii

28 aprilie 2019, ora 15:10

Ministerul de Externe al României a publica lista secțiilor de votare din străinătate la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European care vor avea loc pe 26 mai 2019. În Republica Moldova vor fi deschise 36 de secții de votare.

Dintre acestea, 12 secții de votare vor fi deschise în Chișinău și două la Bălți.

Câte una vor fi deschise în orașele Ungheni, Soroca, Drochia, Edineț, Fălești, Florești, Telenești, Hâncești, Ialoveni, Nisporeni, Orhei, Căușeni, Anenii Noi, Călărași, Cahul, Cantemir, Cimișlia, Giurgiulești, Leova și în satele Durlești, Bardar și Carabetovca.

Anul acesta, pe listele partidelor din România se găsesc cinci candidați din R. Moldova, între care cel mai cunoscut este fostul premier Iurie Leancă, pe poziția a patra în lista Partidului Pro România, condus de ex-premierului român Victor Ponta. EconomistaDaniela Şerban, care de la Bursa de Valori București a ajuns în echipa celei mai mari companii de afaceri publice din România se regăsește, ce-i drept, la coada listei anunțate de Alianța 2020 USR PLUS a fostului premier român Dacian Cioloş.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram