/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Atac masiv și risc de o nouă ofensivă rusă! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Nimeni nu a fost invitat. Dodon nu este așteptat la parada de 9 mai de la Moscova

missing
30 aprilie 2019, ora 11:48

„În acest an, nimeni nu a fost invitat în mod special”, a spus Peskov, răspunzând la întrebarea dacă cineva din șefii de stat au fost invitați la Moscova de 9 mai și dacă a fost invitat președintele ales al Ucrainei.

În 2018, președintele sârb Alexander Vucic și premierul israelian Benjamin Netanyahu au participat la Parada Victoriei. Președinte Republicii Moldova, Igor Dodon, a mers în 2017, în primul an când a fost învestit în funcție. În 2016 a participat președintele Kazahstanului Nursultan Nazarbayev.

În 2015, aproximativ 30 de lideri străini au venit la paradă în cinstea celei de-a 70-a aniversări a Victoriei de la Moscova. În același timp, șefii unui număr de țări occidentale au refuzat să meargă la Moscova din cauza conflictului din Ucraina.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram