/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Cât va costa și cine plătește concertul de 9 Mai cu participarea Valeriei? Igor Dodon se încurcă în declarații

missing
01 mai 2019, ora 17:35

Președintele țării Igor Dodon se încurcă în declarații atunci când răspunde la întrebările jurnaliștilor despre concertul pe care-l va organiza de 9 Mai și la care va participa și interpreta din Federația Rusă Valeria. 

Întrebat astăzi de reporteri cine va achita concertul, șeful statului a spus inițial că: „Toate cheltuielile vor fi suportate de campania Iubesc Moldova, pe care am lansat-o în anul 2011”. Când a fost întrebat cât va costa concertul, președintele a spus: „Vă invit pe 9 mai la eveniment”.

Peste puțin timp, reporterul TV8 Sergiu Niculiță i-a adresat întrebarea repetat, iar președintele a spus: „Eu nu am plătit nimic pentru acest lucru (…). Nimeni nu a plătit, ea vine singură”.

Igor Dodon spune că a invitat-o anume pe Valeria să cânte la concertul de 9 Mai pentru că interpreta nu a fost în Republica Moldova de 10-15 ani, iar anul trecut sau acum doi ani, când a fost la Kremlin, tot de 9 Mai, i-a promis că o va invita să cânte la Chișinău.

Acum câteva zile, șeful statului a anunțat că va organiza două concerte de 9 Mai, dedicate Zilei Victoriei, unul la Chișinău și altul, la Bălți.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram