/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 803: Planul NATO pentru Moldova, ordinul lui Putin și alertă în Europa! Rusia amenință Marea Britanie

Are legătură Viorel Morari cu dosarul în care e reținut preventiv proprietarul localurilor Andy's Pizza? Ce spune șeful PCCOCS

missing
02 mai 2019, ora 15:22

Șeful Procuraturii pentru Combaterea Crimelor Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), Nicolae Chitoroagă, afirmă că Viorel Morari, șeful Procuraturii Anticorupție (PA), despre care s-a anunțat azi că a demisionat din funcție, nu ar avea legătură cu dosarul în care este reținut preventiv proprietarul localurilor din rețelele Andy’s Pizza și La Plăcinte, Andrei Tranga. 

„Eu nu am nicio informație despre implicarea domnului morari în aceste scheme”, a spus Nicolae Chitoroagă reporterilor TV8.

Andrei Tranga a fost reţinut de procurorii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale (PCCOCS) vineri, 26 aprilie, într-un dosar penal deschis pentru şantaj. Acesta se află în arest preventiv pe un termen de 30 de zile.

La rândul său, Viorel Morari și-a anunțat demisia în contextul în care presa a mediatizat niște scrisori anonime în care se spune că ar fi implicat, de asemenea, în niște scheme de preluare a afacerilor. Acesta a negat că ar avea o legătură cu informațiile expuse în acele scrisori și spunea anterior că este victima unei campanii de denigrare.

Vezi și:

OPINIE despre demisia lui Viorel Morari: „Plecarea sa ar putea să provoace și alte demisii din Procuratura Anticorupție”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram