/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/FOTO/ Ar fi șantajat administratorul unei firme de transport. Bărbații din imagine, căutați de poliție

missing
02 mai 2019, ora 15:47

Mai exact, cei doi ar fi șantajat administratorul unei companii de transport internaţional de călători și i-ar fi distrus prin incendiere și deteriorare autocarele atât pe teritoriul Republicii Moldova, cât și în alte state precum Federația Rusă și Republica Cehă, cu scopul determinării agentului economic, de a renunţa la activitatea prestată pe o rută internaţională.

Cei doi, împreună cu alţi complici, au fost reținuți la 25 aprilie 2019, iar două zile mai târziu în urma examinării demersului privind aplicarea măsurii de reprimare-arest preventiv pe un termen de 30 zile, vis-à-vis de persoanele nominalizate, judecătorul Judecătoriei Chişinău, sediul Ciocana, a respins demersul înaintat, stabilindu-le măsura de reprimare preventive, liberarea provizorie sub control judiciar pe un termen de 30 zile, stabilindu-le un şir de obligaţii. Ulterior învinuiţii ar fi încălcat obligaţiile stabilite de instanţă, eschivându-se într-o direcţie necunoscută. În acest context, Poliţia solicită ajutorul cetăţenilor în vederea stabilirii locului aflării suspecților, doi bărbați de 33 și respectiv 38 de ani.

Dacă cineva cunoaşte informaţii privind locul aflării suspecților, sunați imediat la numerele de telefon: 069999457, 022-577-153, 078710293. Poliția va păstra confidențialitatea surselor de informare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram