/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

UPDATE: Meghan Markle a născut un băiat. Copilul este cel de-al optulea strănepot al Reginei Elisabeta

06 mai 2019, ora 16:39

UPDATE: 16:45 Meghan Markle a născut un băiat. Copilul este cel de-al optulea strănepot al Reginei Elisabeta. Prințul Harry a declarat că deocamdată, nu au un nume pentru noul membru al familiei, scrie BBC.

UPDATE: Ducesa de Sussex, Meghan Markle, a intrat în travaliu, transmite BBC. Sexul bebelușului va fi o surpriză pentru cuplul regal, care a ales să nu afle acest amănunt până în momentul nașterii.

Copilul cuplului Meghan Markle și Prințul Harry va fi al șaptelea în linia pentru tron, după tatăl lui și va fi cel de-al optulea nepot al Reginei Elisabeta.

Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat sarcina la data de 15 octombrie 2018 – prima zi a turneului pe care l-au făcut în Australia și Noua Zeelandă.

Ducesa a fost văzută ultima dată la data de 19 martie, când a semnat o carte de condoleanțe la Londra cu Harry pentru victimele atacului terorist din Christchurch, Noua Zeelandă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram