/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO/ Câteva sute de persoane s-au adunat dis-de-dimineață la sediul PP ȘOR. În apropiere, zeci de microbuze și voluntari cu liste

missing
09 mai 2019, ora 08:54

Câteva sute de persoane s-au adunat dis-de-dimineață la sediul Partidului ȘOR din Chișinău, pentru a participa la evenimentul dedicat zilei de 9 mai, anunțat de formațiunea politică. Între timp, în regiune se află mai multe microbuze și autobuze pe care scrie „la comandă” și tineri îmbrăcați în veste cu simbolica partidului, care întocmesc niște liste. 

Ieri, reprezentanții PP ȘOR au anunțat că vor da astăzi veteranilor pungi cu produse alimentare, care vor conține pe lângă hrișcă, ulei, griș și alte conserve, și icre roșii.

De dimineață, organizatorii le-au promis celor care vor veni la evenimentul din fața sediului partidului un concert, iar ulterior, iar ulterior participanții la eveniment vor merge în marș spre memorialul Eternitate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram