/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Candu, întrebat unde este Plahotniuc, de nu-i prezent astăzi la evenimentul organizat de PD: „E la lucru!”

missing
09 mai 2019, ora 12:26

Deputatul Andrian Candu și vicepreședintele Partidului Democrat (PD) a fost întrebat astăzi unde este președintele formațiunii Vlad Plahotniuc, de nu a fost prezent la evenimentul organizat de PD azi, în scuarul Catedralei Mitropolitane; „E la lucru”, a spus Candu.

Întrebat de jurnaliști de ce Plahotniuc nu a venit la eveniment, Candu a spus: „Pentru că la birou sunt foarte multe lucruri de făcut și în zilele libere sunt foarte multe lucruri de organizat”. 

Reportera l-a întrebat, dacă nu cumva președintele democraților se pregătește de alegeri anticipate, la care Andrian Candu a spus: „Inclusiv… orice partid trebuie să fie gata pentru orice provocare, inclusiv pentru orice fel de alegeri”.

Video: Agora.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram