/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Un avion a înconjurat de mai multe ori capitala. Cum explică Air Moldova acest lucru

12 mai 2019, ora 17:58

Un avion a fost observat astăzi făcând mai multe cercuri deasupra țării. Pe rețelele de socializare au apărut mai multe imagini cu aeronava companiei Air Moldova. La scurt timp, compania a reacționat și a explicat că au loc zboruri de training pentru piloții săi.

„Trainingul este realizat de directorul general al Companiei, care este și instructor de zbor. Scopul acestor exerciții este recalificarea piloților noștri care efectuează zboruri pe aeronave de tip Embraer pentru zborurile pe avioane Airbus”, a explicat compania.

Air Moldova spune că își cere scuze de la locuitorii din preajma Aeroportului pentru eventualele inconveniențe și dă asigurări că aceste exerciții nu prezintă nici un fel de pericol pentru populație.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram