/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO. VIDEO/ Motocositoare și suflante noi în fiecare sector din Capitală. Cât au costat acestea

missing
14 mai 2019, ora 13:29

Circa 50 de motocositoare și 30 de suflante noi au fost achiziționate pentru angajații Direcției locativ-comunală. Astfel, de azi în preajma stațiilor de așteptare din capitală, pe trotuare și pe alei, frunzele vor fi colectate cu aspiratoarele stradale. Pentru noile utilaje, au fost cheltuite 270 de mii de lei. 

Utilajele vor fi împărțite în fiecare sector din Capitală. Astfel, acestea vor fi divizate a câte zece motocositoare și șase suflante pentru fiecare sector.

Potrivit purtătorului de cuvânt a Primăriei din Chișinău Vasile Chirilescu, „230 de mii au costat motocositoarele și 39 de mii de lei au fost alocate pentru suflante.

Cositoarele sunt de producție Cehă. Aceste au fost achiziţionate din sursele bugetului Direcției Locativ-comunale.

Pentru anul 2019 sunt prevăzuți 14 milioane de lei pentru achiziționarea echipamentelor de salubrizare stradală: zece tractoare cu lame și perie, zece sărărițe, cinci furgonete și cinci mini-încărcătoare.

Foto: Facebook/ Ruslan Codreanu

Foto: Facebook/ Ruslan Codreanu

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram