/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Mihai Constantinescu, în stare foarte gravă, la spital! „Prognosticul este rezervat”

missing
14 mai 2019, ora 13:13

“Singura informaţie pe care o am şi o pot confirma e că artistul, din păcate, se află în stare foarte gravă la Terapia Intensivă a Spitalului Floreasca. El a fost internat ieri dimineaţa (luni dimineaţa -n.r.), a venit în Unitatea de Primiri Urgenţe în stop cardio-respirator, a fost resuscitat, intubat, internat pe terapie intensivă. Se pare că azi noapte a mai repetat stopul, prognosticul e rezervat, din ceea ce spun medicii”, a declarat ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, pentru Mediafax.

Din primele informaţii oferite de Știrileprotv, artistul ar fi fost în stop cardio-respirator aproximativ 10 minute. Medicii au reuşit să îl resusciteze după alte 20 de minute.

Cântăreţul Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, a fost dus la Spitalul Floreasca din Capitală luni, în urma unui stop cardio-respirator. Mediafax mai notează că renumitul interpret şi-a anulat în luna martie câteva concerte din cauza stării de sănătate, fiind cunoscut de multă vreme cu probleme cardiace.

Artistul a suferit două intervenţii la inimă în ultimii ani. Cu 12 ani în urmă i-au fost montate valve biologice, iar în 2017 a fost din nou operat.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram