Când ar putea avea loc următoarea întâlnire, oficială sau neoficială, dintre Dodon și Putin. Ce spune șeful statului

15 mai 2019, ora 20:59

Președintele țării Igor Dodon speră să se întâlnească cu președintele Rusiei, Vladimir Putin, la finele lunii mai sau în prima săptămână a lunii iunie. Șeful statului spune că va participa pe 29 mai la Summit-ul Uniunii Euroasiatice, care va avea loc la Nur-Sultan, Kasahstan, și nu exclude că va trece „în tranzit” și pe la Moscova. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Glavnyi Vopros” de la NTV.

Un alt eveniment la care Dodon speră să-l întâlnească pe Putin este Forumul economic anual de la Sankt-Petersburg, care va avea lor în perioada 6-8 iunie și la care președintele de asemenea spune că va participa.

Igor Dodon zice că întâlnirea cu Vladimir Putin poate fi oficială sau neoficială, dar spune că vrea să discute cu omologul său rus despre prețul la gaze și exportul de mere moldovenești în Federația Rusă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram