/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ Un bărbat, care ar fi fost beat, a blocat o porțiune a străzii Vlaicu Pârcalab. Zeci de mașini, blocate în ambuteiaj

15 mai 2019, ora 17:04

Atenție, video-ul conține limbaj licențios!

Un bărbat care s-ar fi aflat în stare de ebrietate ar fi blocat o porțiune a străzii Vlaicu Pârcalab din Capitală. Prin urmare, mașinile nu au putut să se deplaseze pe carosabil. Din acest motiv, pe porțiunea de drum sus menționată s-a format un ambuteiaj în care au fost blocate circa zece mașini. 

Din imaginile postate pe un grup de socializare se vede că bărbatul s-ar fi luat la ceartă cu mai mulți șoferi care erau nemulțumiți de situația creată. La rugămintea conducătorilor auto de a se îndepărta de pe banda de circulație, bărbatul a demonstrat un comportament violent. Acesta a vorbit licențios și a rugat pe șoferi să aprindă un foc pentru o țigaretă.

La scurt timp la fața locului s-au prezentat doi polițiști. Oamenii legii l-au rugat pe bărbat să părăsească banda de circulație destinată autovehiculelor, însă acesta nu a dorit să se conformeze ordinului polițiștilor.

Totodată, individul a declarat forțelor de ordine că a înregistrat cazuri în care pe porțiunea de drum sus menționată automobilele ar fi circulat la culoarea roșie a semaforului. În discuțiile cu polițiștii el s-a demonstrat a fi ignorat de acest fapt.

Contactat de TV8, ofițerul de presă al Inspectoratului Național de Patrulare, Natalia Golovco, nu a răspuns la telefon pentru a oferi informații cu privire la acest caz.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram