Președintele Partidului Comuniștilor (PCRM), Vladimir Voronin, afirmă că, de fapt, o coaliție de guvernare a fost deja creată, însă acest lucru nu a fost anunțat public. 

„De unde voi știți că nu este făcut? Ea e făcută, dar voi nu știți”, le-a spus azi Voronin jurnaliștilor.

Întrebat de reporteri între cine ar fi fost creată această coaliție, liderul PCRM a spus: „Ea de mult e creată… de cei care au făcut-o și anterior, în Parlamentul cela anterior. Din Parlamentul cela care și-a epuizat activitatea, din 1100 e legi,  care au fost adoptat în patru ani de zile democrații cu socialiștii au votat împreună 484 de legi, 50%, aceasta nu este coaliție, nu este înțelegere? Ce, trebuie neapărat formalizată?”, a declarat Vladimir Voronin.

În replică, Vitalie Gamurari, purtătorul de cuvânt al Partidului Democrat, a spus că prin aceste declarații Vladimir Voronin vrea să atragă atenția asupra sa.

La rândul său, deputatul PSRM Bogdan Țîrdea, sunat de reporterii TV8, a negat că între socialiști și democrați ar exista o coaliție ascunsă.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!