/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Voronin, despre o coaliție parlamentară: „De unde știți că nu este făcută? Ea e făcută, dar voi nu știți”

missing
15 mai 2019, ora 17:25

Președintele Partidului Comuniștilor (PCRM), Vladimir Voronin, afirmă că, de fapt, o coaliție de guvernare a fost deja creată, însă acest lucru nu a fost anunțat public. 

„De unde voi știți că nu este făcut? Ea e făcută, dar voi nu știți”, le-a spus azi Voronin jurnaliștilor.

Întrebat de reporteri între cine ar fi fost creată această coaliție, liderul PCRM a spus: „Ea de mult e creată… de cei care au făcut-o și anterior, în Parlamentul cela anterior. Din Parlamentul cela care și-a epuizat activitatea, din 1100 e legi,  care au fost adoptat în patru ani de zile democrații cu socialiștii au votat împreună 484 de legi, 50%, aceasta nu este coaliție, nu este înțelegere? Ce, trebuie neapărat formalizată?”, a declarat Vladimir Voronin.

În replică, Vitalie Gamurari, purtătorul de cuvânt al Partidului Democrat, a spus că prin aceste declarații Vladimir Voronin vrea să atragă atenția asupra sa.

La rândul său, deputatul PSRM Bogdan Țîrdea, sunat de reporterii TV8, a negat că între socialiști și democrați ar exista o coaliție ascunsă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram