/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

UPDATE: Ședință de judecată în dosarul legat de frauda bancară care urma să aibă loc azi, a fost amânată

missing
16 mai 2019, ora 15:20

UPDATE, ORA 15.24 Ședința de judecată care urma să aibă loc astăzi a fost amânată pentru data de 17 iulie 2019, din motiv că nu au fost prezente toate părțile implicate în dosar.

Potrivit procurori Diana Beșleagă, de la ședință a lipsit unul dintre inculpați. Avocatul acestuia a motivat absența lui prin faptul că recent clientul său a suferit recent o intervenție chirurgicală.

Ulterior, Procuratura Anticorupție a anunțat că inculpatul care a lipsit de la ședință este președintele Consiliului de administrare al Băncii Sociale.

Aceasta urma să fie prima ședință din dosar.

ORA 14.35: Astăzi va avea loc o ședință de judecată într-un dosar legat de frauda bancară, informează Procuratura Anticorupție. Este vorba despre un dosar în care figurează 126 de milioane din frauda bancară.

„Pe banca acuzaților vor compărea șase persoane. Printre aceștia se numără: președintele Consiliului de administrare al Băncii, vicepreședintele Consiliului de administrare al Băncii, trei membri ai Consiliului de administrare al Băncii, cât și administratorul companiei ce a beneficiat de credit”, informează procurorii.

Potrivit Procuraturii Anticorupție, prin acțiunile intenționate și anume acordarea creditelor cu încălcarea intenționată a regulilor de creditare și normelor de prudență financiară, inculpații au cauzat instituției financiare daune în proporţii deosebit de mari în valoare totală de 126 869 723,69 lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram