/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO. VIDEO/ Cireșe autohtone sau cele importate din Grecia. Prețul acestora variază de la 150 până la 280 de lei

missing
16 mai 2019, ora 15:46

Primele cireșe au apărut deja în vânzare. La o piață angro am găsit fructe, importate din Grecia, care costă 280 de lei pentru un kilogram. Mai ieftine sunt cele culese de pe copacii din Moldova – în jur de 150 de lei costă kilogramul.

Am făcut un experiment și am procurat un pumn de cireșe. Am scos din buzunar 27 de lei pentru 11 fructe. Respectiv, o cireașă costă ceva mai mult de 2 lei. Dacă ar fi să raportăm la alte utilități, atunci o cireașă este egal cu prețul unei bilet pentru călătoria cu troleibuzul. Iar de 280 de lei am putea cumpăra cam 56 de pâini.

Într-un alt magazin din sectorul Rîșcani al capitalei, prețul pentru un kilogram de cireșe este de 280 de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram