/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ UPDATE: Un troleibuz de pe ruta nr. 32, implicat într-un accident rutier. Ce spune șeful RTEC

17 mai 2019, ora 17:30

UPDATE, ORA 17:29 Potrivit directorului Regiei Transport Electric Chișinău (RTEC), Dorin Ciornîi, troleibuzul a fost tamponat de autoturismul care venea din spate și, preliminar, șoferul automobilului ar fi vinovat de producerea accidentului, însă circumstanțele urmează a fi stabilite de Poliție.

Din spusele șefului de la RTEC, la fața locului a fost chemată o ambulanță, întrucât șoferul autoturismului a avut nevoie de îngrijiri medicale. Pasagerii care se aflau în troleibuz nu au avut de suferit, vehiculul însă a fost avariat.

„Urmează ca după ce Poliția va face toate măsurările, să retragem troleibuzul în depou și să evaluăm pagubele”, a spus Dorin Ciornîi.

În total pe ruta nr. 32 circulă patru troleibuze. Șeful RTEC spune că troleibuzul dat fi înlocuit și călătorii nu vor fi afectați de modificările în orar.

ORA17.09: Un troleibuz de pe ruta nr. 32 din capitală, care circulă până în suburbia Stăuceni, a fost implicat astăzi într-un accident rutier. Acesta a fost lovit din spate de un autoturism.

Accidentul s-a produs în afara orașului, în după-amiaza acestei zile.

Foto: Facebook/Dumitru Trestian

Foto: Facebook/Dumitru Trestian

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram