/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

La Chișinău a avut loc un marș al tăcerii în susținerea familiei tradiționale

missing
18 mai 2019, ora 11:48

Astăzi, la Chișinău a avut loc un marș al tăcerii în susținerea familiei tradiționale. La evenimentul organizat de Mitropolia Moldovei a participat și președintele Igor Dodon împreună cu familia. Participanții au pornit, tradițional, de la Mănăstirea Sf. Mare Mucenic Teodor Tiron, Ciuflea, ulterior au mers pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt către monumentul domnitorului, unde au fost rostite rugăciuni de mulțumire.

„Suntem convinși că anume familia tradițională oglindește învățătura de Credință Ortodoxă, contribuind astfel la zidirea unei societăți bine ancorate în valorile cu adevărat importante, ce asigură continuitatea unui neam. Astăzi, avem nevoie mai mult ca oricând să demonstrăm că suntem uniți în jurul unei idei edificatoare, că ne pasă de prezentul și de viitorul nostru și că nu am uitat de trecut”, se spune într-un comunicat de presă al Mitropoliei.

„Trebuie cu toții sa susținem și să contribuim la protejarea și promovarea valorilor noastre tradiționale și a familiei tradiționale”, a menționat Igor Dodon despre eveniment.

Asemenea eveniment are loc anual în luna mai.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram