/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Tragedie în raionul Ungheni! Doi tineri au fost găsiți înecați într-o gură de canalizare. Urmau să facă nuntă în această vară

missing
18 mai 2019, ora 09:57

Un tânăr în vârstă de 24 de ani și o fată de 21 de ani au fost găsiți fără suflare în această dimineață într-o gură de canalizare cu apă. Incidentul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 04.00, în apropiere de un local. Potrivit surselor TV8, tinerii urmau să facă nuntă în această vară.

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Ungheni, Cristina Vicol, a menționat pentru TV8 că ambii sunt locuitori ai unei localități din raionul Ungheni. Potrivit ofițerului de presă, tinerii se aflau într-un local de agremență și, la un moment dat, femeia ar fi ieșit de pe teritoriul localului și ar fi căzut, din întâmplare, în gura de canalizare. Femeia a strigat după ajutor și a venit băiatul, care a căzut și el în aceeași gaură.

Polițiștii spun că alte persoane au încercat să-i scoată pe cei doi, însă n-au reușit.

Gura de canalizare, potrivit informațiilor Poliției, se află la circa șase metri de gardul cu care era îngrădit teritoriul localului și este de aproximativ cinci metri adâncime.

Corpurile neînsuflețite au fost scoase de angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram