/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Trofeul EUROVISION merge în acest an către Olanda

missing
19 mai 2019, ora 02:21

Trofeul ediției din acest an a concursului internațional de muzică Eurovision Song Contest 2019 merge în Olanda, reprezentată de Duncan Laurence cu piesa „Arcade”. Este a treia oară când Olanda obține trofeul Eurovision.

Reprezentantul a obținut victoria cu 492 de puncte, cu o diferență de 27 de puncte față de Italia.

Pe tot parcursul anunțării rezultatelor s-a dat o luptă strânsă între Macedonia de Nord, Suedia, Olanda și Italia.

Cea de-a 63-a ediţie a Eurovision a fost găzduită de Israel, după ce Netta a câștigat concursul de anul trecut cu melodia – „Toy”. În acest an, la concurs au participat 41 de țări, dintre care 26 au ajuns în finală.

Sloganul pentru Eurovision 2019 este „Dare to Dream„, iar bugetul total pentru concurs este estimat la 28,5 milioane de euro.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram