/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/DOC/ Ministrul Apărării din Ucraina a demisionat din funcție, după declarațiile lui Zelensky

20 mai 2019, ora 11:41

Ministrul Apărării din Ucraina, Stepan Poltorak, a declarat că pleacă din funcție, la scurt timp după ce noul președinte ucrainean Vladimir Zelensky a cerut Radei Supreme demisia procurorului general, al șefului Serviciului de Securitate și a ministrului Apărării. 

Acesta a scris cererea de demisie și a spus presei ucrainene că decizia a luat-o după declarațiile făcute de Zelensky de la tribuna Legislativului Ucrainei.

Sursa: Rbc.ua

Tot azi, de la tribuna Radei Supreme, noul președinte al Ucrainei, Vladimir Zelensky, a declarat că dizolvă Parlamentul și a cerut Guvernului să demisioneze.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram