/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/FOTO/ Teren de joacă, distrus după ploile de zilele trecute. Ce spune reprezentantul blocului de locuit

missing
20 mai 2019, ora 13:02

Ploile din ultimele zile au provocat mai multe pagube. Una dintre acestea este și un teren de joacă de pe strada Florilor din sectorul Râșcani al capitalei. Din imagini se vede cum nisipul s-a făcut unul cu pământul.

Astfel, reprezentantul blocului de locuit nu a vrut să vorbească în fața camerelor, însă a spus reporterului TV8 că terenul nu a fost dat în exploatare, motiv pentru care nisipul s-a risipit.

De cealaltă parte, cetățenii spun că totul s-a întâmplat pe motiv că fundamentul nu a fost bine lucrat.

Pretorul sectorului Râșcani, Nicolae Balaur nu ne-a răspuns la telefon pentru comentarii la acest subiect.

La moment, terenul de joacă este îngrădit.

Totodată, un alt teren de joacă din Bălți a fost inundat de ploaie. Imaginea a fost plasată ieri, pe o rețea socială.

Ploile puternice din ultimele zile au provocat inundații, au spălat terenuri agricole și, pe alocuri, au distrus drumuri, informează reprezentanții Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU). Potrivit lor, oamenii au avut nevoie de ajutorul salvatorilor pentru a pompa apa din curți, beciuri și alte spații din gospodării.

Foto: Facebook/ BLogul de la Bălți

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram