/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Și șeful Serviciului de Securitate al Ucrainei pleacă din funcție. Acesta anunță demisia „in corpore” a conducerii instituției

20 mai 2019, ora 12:28

După ce ministrul Apărării din Ucraina, Stepan Poltorak, și-a anunțat demisia, și șeful Serviciului de Securitate al Ucrainei, Vasilii Gritsak, a spus că pleacă din funcție, scrie 112.ua, cu referire la serviciul de presă al instituției.

Îi transmit noului președinte al Ucrainei cererea mea de demisie din funcția de șef al Serviciului de Securitate”, a spus Gritsak. Mai mult, potrivit lui, din funcții vor pleca și toți adjuncții și șefii departamentelor Serviciului ucrainean de Securitate: „Cei care au fost alături de mine în cele mai dificile zile ale agresiunii armatei ruse”, a spus Gritsak.

Vasilii Gritsak a mai spus că angajații din conducerea Serviciului de Securitate își vor exercita funcțiile până când președintele Ucrainei și Rada Supremă vor alege o altă conducere a instituției.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram