/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Deputații din Blocul ACUM îi invită astăzi pe cei din PSRM la o sesiune specială a Parlamentului

missing
21 mai 2019, ora 10:15

Deputații din Blocul ACUM îi invită pe cei din fracțiunea PSRM astăzi, la ora 14:00, la o sesiune specială a Parlamentului.

Potrivit mesajului publicat de cei de la ACUM, la această ședință deputații sunt chemați să aleagă conducerea Parlamentului și să voteze „inițiativele legislative antioligarhice”.

Deputatul Blocului ACUM Mihai Popșoi afirmă că invitația către PSRM a fost expediată prin email, dar încă nu au un răspuns din partea fracțiunii socialiștilor.

Cei din PSRM nu au comentat deocamdată, dacă vor merge sau nu la această ședință. Președinta PSRM, Zinaida Greceanîi, nu a răspuns la telefon pentru a ne spune dacă deputații socialiști vor fi prezenți azi această ședință. Nici deputatul Vlad Batrâncea, și nici reprezentanții serviciului de presă al partidului nu ne-a răspuns la telefon.

La începutul lunii aprilie, deputații Blocului ACUM au solicitat decanului de vârstă al Parlamentului, deputatul socialist Eduard Smirnov, să reia ședința Legislativului, întreruptă pe 21 martie. Ulterior, întrebat de jurnaliști, dacă o va face, Smirnov a spus: „Următoarea ședință a Parlamentului urmează să aibă loc atunci când se va crea o majoritatea parlamentară”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram