/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ UPDATE: Bărbatul care a lovit două femei pe o stradă din capitală este căutat de polițiști

missing
21 mai 2019, ora 16:13

UPDATE: 16:18 Femeile care au fost lovite pe strada Alecu Russo din sectorul Râșcani al capitalei au fost transportate la spital cu diferite traume, iar bărbatul este căutat de polițiști. Incidentul a avut loc la data de 14 mai, în jurul orei 15:30.

Contactată, ofițera de presă a Poliției Capitalei, Natalia Stati a spus că: „La fața locului a fost chemat un echipaj de medici și oamenii legii. Cazul dat este înregistrat la Inspectorul de Poliție a sectorului Râșcani. Doamnele s-au dovedit a fi cu vârstele de 36 și 81 de ani. Femeile s-au ales cu câteva traumatisme, dar va fi dispusă și expertiza medico legală pentru a stabili gravitatea leziunilor cu care s-a ales.

La moment polițiștii sunt în căutarea bărbatului agresiv. După ce va fi găsit, în dependență de leziunile cu care s-au ales femeile, polițiștii vor lua o hotărâre asupra pedepsei acestuia.

Contactată, purtătoarea de cuvânt Institutul de Medicină Urgență, Cristina Gorea nu a răspuns la telefon pentru detalii.

UPDATE: 15:40 În timp ce mergeau pe stradă, două femei au fost lovite în zona pieptului de un trecător necunoscut pe strada Alecu Russo din sectorul Râșcani al capitalei. Ulterior, una dintre acestea și-a pierdut cunoștința. Cel puțin asta se vede din imaginile video care au fost surprinse de o cameră din apropiere. Incidentul ar fi avut loc la data de 14 mai. 

Potrivit internautului care a făcut publice imaginile video, femeia care și-a pierdut cunoștința a fost transportată la spital cu două degete de la picior fracturate.

Revenim cu detalii…

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram