/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Circa 70 de șoferi s-au ales azi cu procese-verbale. Care este cea mai frecventă încălcare comisă de conducătorii auto

missing
22 mai 2019, ora 17:03

Circa 70 de șoferi s-au ales cu procese-verbale, iar 40 au primit citații de prezentare la Centrul Unic de Monitorizare și Coordonare. Astfel, printr-un filtru instalat pe șoseaua Hîncești, intrarea în mun. Chișinău în doar câteva ore au fost verificate aproximativ 270 de autovehicule.

În baza unei analize efectuate în urma acestor verificări s-a constatat că depășirea limitei de viteză este cea mai frecventă încălcare comisă de conducătorii auto urmată de nerespectarea indicatoarelor de semnalizare rutieră.

Potrivit Inspectoratul Național de Patrulare al IGP, scopul activităților este de a responsabiliza conducătorii auto care încalcă regulile de circulație, iar demersurile noastre sunt pentru a proteja toți paticipanții la traficul rutier.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram