/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Dudoglo dezminte informația precum că și-ar crea propriul partid. „Am plecat din PD și vreau să mă odihnesc un pic”

missing
22 mai 2019, ora 09:49

Nicolae Dudoglo, fost deputat din partea Partidului Democrat (PD), dezminte informația precum că intenționează să-și creeze propriul partid. Acesta afirmă că organizația sa doar va susține grupurile de inițiativă care intenționează să formeze partidul „Bugeac”.

Potrivit politicianului, inițiativa de a fi creat acest partid aparține unor organizații din Sudul țării; una dintre care este condusă de Igor Ianak, decanul Facultății de Drept de la Universitatea din Comrat, iar alta, de Vasilii Gaidarji, fost primar al orașului Taraclia.

„Eu am avut intenția de a crea un astfel de partid, am și vorbit despre acest lucru, dar ei sunt din generația nouă (…). Noi îi vom susține prin colectarea de semnături (…).  Am plecat din PD și vreau un pic să mă odihnesc”, a spus Dudoglo, contactat de TV8.md. Totuși, ex-deputatul nu exclude că în viitor ar putea să adere la această formațiune politică.

„Noi am obosit că vin diverse formațiuni de stânga de la Chișinău și spun că «Noi îi iubim pe ruși», iau voturile noastre, apoi patru ani nu-i mai vedem. Au fost așa situații și cu Voronin și iată acum cu Dodon”, a mai spus Dudoglo.

De asemenea, Nicolae Dudoglo ne-a spus că, dacă anul acesta vor avea loc alegeri anticipate și până atunci partidul va fi deja înregistrat, formațiunea se va avânta în cursa electorală.

Anterior, Nicolae Dudoglo a condus Partidul „Găgăuzia Nouă” care a fuzionat în anul 2012 cu Partidul Democrat.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram