/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

/VIDEO/ Au vrut să economisească câțiva lei. Două tinere, filmate cum se chinuie să sară gardul parcului Dendrariu

missing
22 mai 2019, ora 11:51

Au vrut să economisească vreo câțiva lei sau să-și scurteze calea și au încercat să sară gardul parcului Dendrariu din Chișinău. Două tinere au fost filmate recent cum încearcă să ajungă în parc, făcând acrobații.

Video: Facebook/chisinau.fail

Tarifele pentru accesul în parcul Dendrariu din Chișinău variază între doi și patru lei. Doi lei achită elevii și studenții, iar patru lei, adulții. Cei care vor și o excursie vor achita între zece și 15 lei.

Nu este pentru prima oară când locuitorii capitalei încearcă să intre în parc, sărind gardul. Anterior, administrația grădinii Dendrariu spunea că intenționează să facă mai multe intrări în parc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram