/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

/VIDEO/ Încă unul dintre cei șase presupuși violatori rămâne după gratii, în arest preventiv

missing
22 mai 2019, ora 15:53

Încă unul dintre cei șase tineri, suspectați că au violat două fete într-un apartament din Chișinău, rămâne după gratii, în arest preventiv. Astăzi, magistrații de la Curtea de Apel Chișinău i-au menținut mandatul de arestare preventivă pe un termen de 30 de zile, emis de Judecătoria Chișinău.

Ieri, instanța de apel a menținut mandatele de arestare preventivă emise pe numele altor doi suspecți din acest dosar. Cel de-al treilea bănuit care se află în detenție preventivă nu a contestat arestarea sa pentru 30 de zile.

Amintim că alți doi suspecți pe acest caz se află în căutare.

Violul s-ar fi produs la începutul lunii mai, într-un apartament din centul capitalei. Cei șase indivizi sunt bănuiți că au violat două fete, printre care o minoră de 16 ani. Ulterior, pe fata minoră aceștia ar fi aruncat-o de la balcon, de la etajul șapte. Tânăra a fost internată inițial în spital, dar a decedat peste câteva zile.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram