/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 754: Noi bombardamente și Putin în Piața Roșie. Chișinăul nu recunoaște alegerile din Rusia

Avocatul lui Andrei Tranga spune când și în ce circumstanțe acesta s-a văzut cu Grigore Caramalac

23 mai 2019, ora 14:48

Avocatul omului de afaceri Andrei Tranga spune că, potrivit declarațiilor clientului său, acesta s-a văzut cu Grigore Caramalac o singură dată, acum patru sau cinci ani. 

„…În holul unui hotel unde se afla un grup de sportivi, fiind acolo și Grigore Caramanlac, care i-a strâns mâna și i-a mulțumit că susține sportivii, fiindcă la cantinele lui Andrei Tranga se alimentează niște sportivi”, a spus Ion Dron, apărătorul lui Andrei Tranga.

Ion Dron spune că Viorel Varzari, în declarațiile depuse în dosar, spune de șase ori că Andrei Tranga și Grigore Caramalac ar avea afaceri comune: „Pentru mine este dubios acest lucru”, a menționat apărătorul.

Potrivit avocatului, Tranga le-a spus procurorilor că nici măcar nu are numărul lui Caramalac în telefon: „El spune: «Spuneți-mi măcar o afacere pe care o am cu el»”, a spus avocatul.

După ședința de judecată de astăzi în dosarul „Tranga” avocatul a spus că procurorii nu dețin alte probe în dosar decât denunțul făcut de Varzari. Apărătorul a mai spus că se urmărește scopul de a-l lega articial pe Tranga cu Caramalac.

Andrei Tranga se află în arest preventiv pentru 30 de zile, fiind reținut la finele lunii aprilie. Astăzi, magistrații urmează să se pronunțe, dacă îi vor menține măsura de arestare preventivă, așa cum au cerut procurorii. La rândul ei, apărarea a pledat pentru eliberarea lui Andrei Tranga și cercetarea în stare de libertate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram