/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Mesajul Maiei Sandu, după manifestații: „Neavând soluţii pentru a ieşi din criza în care tot el a dus ţara, Plahotniuc încearcă să încingă spiritele”

23 mai 2019, ora 16:19

„Neavând soluţii politice pentru a ieşi din criza în care tot el a dus ţara, Plahotniuc încearcă să încingă spiritele în societate, semănând frică”, este mesajul postat de Maia Sandu, președinta PAS, pe rețelele de socializare, după ce s-au încheiat manifestațiile din centrul capitalei. 

„Iresponsabilitatea guvernării a dus la majorări de preţuri fără precedent, punând la grea încercare o populaţie şi aşa sărăcită. De aceea am ieşit astăzi în faţa Guvernului, ca să-i cerem să întreprindă măsuri urgente pentru redresarea situaţiei şi prevenirea scumpirii preţurilor la alimente şi carburanţi. Dar guvernarea coruptă a decis să contracareze manifestaţia noastră paşnică, trimiţând ortaci agresivi, care au folosit limbaj violent la adresa noastră”, a comentat Sandu, pe pagina ei de Facebook.

L-am contactat pe Vitalie Gamurari, purtătorul de cuvânt al Partidului Democrat, pentru a cere o reacție de la declarațiile Maiei Sandu, însă acesta nu ne-a răspuns la telefon.

Astăzi, Blocul ACUM a organizat o acțiune de protest împotriva scumpirii carburanților, în fața Guvernului. Ulterior, în zonă a apărut un grup de contramanifestanți care au scandat mesaje cu înjurături la adresa celor de la ACUM. Poliția spune că nu a identificat deocamdată aceste persoane.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram