/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Un apropiat de-al lui Tranga povestește în ce relații se afla acesta cu Varzari, care a depus denunțul împotriva lui

missing
23 mai 2019, ora 15:42

Un apropiat de-al lui Andrei Tranga, care spune că este prieten și șofer al omului de afaceri, a povestit despre relațiile dintre omul de afaceri și Viorel Varzari, cel care l-a denunțat pe proprietarul rețelei de restaurante Andy’s Pizza. „Erau în relații de prietenie”, a spus acesta pentru PRO TV.

„Ce s-a întâmplat între ei?”, l-a întrebat reportera. „Eu nu știu… Erau într-o relație de prietenie, comunicau. Nu au avut conflicte ”, a spus bărbatul care susține că este prieten de-al lui Tranga.

Bărbatul a spus că atunci când l-au arestat pe Tranga, nu se afla cu el: „Eu când am venit la birou, acolo deja erau cei de la SIS, făceau percheziții”.

Șoferul lui Andrei Tranga spune că oamenii legii au mai reținut un subaltern de-al acestuia, care răspundea de livrarea produselor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram