/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Alaiba: Un polițist de frontieră, fost coleg de secție cu Jizdan, printre contramanifestanții de la protestul de ieri

missing
24 mai 2019, ora 09:26

Deputatul Blocului ACUM Dumitru Alaiba afirmă că printre contramanifestanții de la protestul de ieri, organizat de cei de la ACUM, a fost și un polițist de frontieră, pe nume Alexei Apostol: „Angajat la Poliţia de Frontieră, fost coleg de secție cu Jizdan”, a comentat Alaiba.

„Cam ce căuta un polițist de frontieră în centrul orașului, la protest? Poate supraveghea minorii să recite corect lozincile?”, a mai scris deputatul pe rețelele de socializare.

De menționat că reprezentanții Partidului Democrat neagă faptul că acțiunile de contraprotest, care au avut loc ieri, în centrul capitalei, au fost organizate de democrați. Aceștia au mai spus că, chiar dacă printre contramanifestanți au fost membri sau simpatizanți ai PD-ului, aceștia au participat ca persoane fizice care au dreptul să-și expună opiniile.

Vom reveni cu o reacție de la Poliția de Frontieră.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram