/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

21 de șoferi riscă ani grei de închisoare după ce au încercat să mituiască polițiștii. Au propus de la 100 la 10 mii de lei

missing
25 mai 2019, ora 15:41

21 de conducători auto s-ar putea alege cu închisoare de până la șase ani sau amendă în mărime de la 100 de mii la  200 de mii de lei pentru că au încercat să mituiască polițiștii de patrulare. Potrivit Ministerului Afacerilor Interne, doar 21 de șoferi ar fi încercat să mituiască polițiștii și aceste cazuri au fost înregistrate în cadrul „activităților desfășurate pe întreg teritoriul Republicii Moldova” în perioada iunie-mai.

Dintre acestea, șapte s-au înregistrat în municipiul Chișinău, cinci pe traseul Orhei-Bălți, Chișinău-Ungheni și șoseaua Balcani, cinci în regiunea de nord a țării și câte un caz la Strășeni, Ialoveni, Cimișlia și Comrat.

Conducătorii auto au propus mijloace financiare de la 100 de lei până la 10 000 de lei, pentru a nu le fi întocmite procese-verbale cu privire la contravenție, pentru diverse încălcări cum ar fi, conducerea mijlocului de transport în stare avansată de ebrietate, încălcarea limitei de viteze și  lipsa permisului de conducere, exploatarea vehiculelor cu parbrizul şi geamurile portierelor din față umbrite, pentru parcare neregulamentară, precum și conducerea automobilului cu permis de conducere fals.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram