/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ ZdG: Partidul ȘOR ar împărți cadouri la o secție de votare, îndemnând oamenii să voteze pentru PSD

missing
26 mai 2019, ora 13:52

Exponenți ai Partidului ȘOR ar împărți cadouri la o secție de votare pentru europarlamentare din Chișinău, și anume cea de la Institutul Muncii, îndemnând oamenii să voteze pentru Partidul Social Democrat (PSD), condus de Liviu Dragnea. Cel puțin asta reiese din niște imagini video realizate de un martor ocular și publicate de Ziarul de Gardă.

Video: Youtube/Reporter de Gardă

În același timp, reprezentanții PP ȘOR spun că nu este adevărat și că astăzi, la Institutul Muncii a fost organizat un alt eveniment de către formațiune.

Astăzi, au loc alegerile pentru Parlamentul Uniunii Europene. Locuitorii Republicii Moldova care dețin cetățenia României pot vota la 36 de secții, deschise pe teritoriul țării.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram