/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ În lacul din Parcul Valea Morilor au fost văzuți, din nou, mai mulți pești morți. Ce spun autoritățile

missing
27 mai 2019, ora 12:53

În lacul din Parcul Valea Morilor din Chișinău au fost văzuți, din nou, mai mulți pești morți. Autoritățile municipale spun că ar fi vorba despre câteva kilograme de pește, dar nu cunosc deocamdată cauza acestui fenomen.

Foto: Facebook/chisinau.fail

Șeful Asociației Spații Verzi din Chișinău, Serghei Carp, spune că salvamarii din Parcul Valea Morilor au văzut peștii morți și au sesizat conducerea Asociației și, ulterior, informația a fost comunicată celor de la Agenția Ecologică din Chișinău. S-au luat și probe de apă, potrivit lui Serghei Carp, acum aproximativ o săptămână, însă rezultatele nu sunt deocamdată gata.

Nu este pentru prima oară când în acest lac sunt găsiți pești morți. Șeful de la Spații Verzi spune că acest fenomen a fost observat anume în perioada în care peștii depun icrele, dar cauza de ce aceștia mor, nu a fost stabilită.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram