/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

UPDATE: Dragnea, condamnat la 3,5 ani de închisoare cu executare, nu a mai fost văzut în spațiul public de aseară #Ceurmează?

missing
27 mai 2019, ora 15:28

ORA 15.27: Potrivit Digi24 TV, polițiștii din București au încercat să-l sune pe Liviu Dragnea, apoi au aflat că el se afla la una dintre reședințele lui din capitala României. Liviu Dragnea nu a mai fost văzut în spațiul public de aseară, când a făcut declarații de presă după închiderea secțiilor de vot pentru europarlamentare.

ORA 14.05: Liderul Partidului Social Democrat din România (PSD), Liviu Dragnea, a fost condamnat azi la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României, pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, scrie Agerpes.ro.

Liviu Dragnea a demisionat și de la conducerea PSD-ului, scrie presa din România. Președintă interimară a PSD va fi Viorica Dăncilă, prim-ministra României, care are funcția de președintă executivă a formațiunii. Ulterior, conducerea PSD se va aduna și va alege un alt președinte.

Potrivit presei din România, după pronunțarea sentinței, Liviu Dragnea are la dispoziție câteva ore pentru a se preda la orice sector de poliție din București, în caz contrar, oamenii legii vor merge la domiciliul acestuia pentru a-i înmâna decizia magistraților și a-l încătușa. Dacă nu va fi găsit, Dragnea va fi anunțat în căutare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram