/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Doi membri ai unui grup criminal, prinși în flagrant în timp ce transmiteau un lot de produse de uz fitosanitar. Ce riscă aceștia

27 mai 2019, ora 10:50

Un grup criminal organizat specializat în contrabandă cu substanțe toxice a fost prins în flagrant de către procurorii PCCOCS în timp ce două persoane transmiteau un lot de produse de uz fitosanitar. Activitatea ilegală a grupării a fost documentată timp de două luni.

Potrivit datelor urmăririi penale, substanțele restricționate erau procurate din orașul Cernăuți (Ucraina) și introduse de către membrii grupului criminal clandestin în țara noastră, prin ocolirea controlului vamal.

În rezultatul perchezițiilor operate au fost depistate mai multe recipiente, cu o cantitate totală de 119 kg și 30 litri de substanțe toxice.

În total ca rezultat al perchezițiilor și a măsurilor speciale de investigații, trei bărbați au fost reținuți pe un termen de 72 de ore, iar ulterior, procurorii au solicitat aplicarea măsurii arestului preventiv.

La momentul actual, cercetările continuă în vederea stabilirii întregii arii infracționale a suspecților și identificarea tuturor persoanelor implicate în schema infracțională.

Astfel învinuiții, cu vârste cuprinse între 34 și 38 de ani, riscă până la zece ani de închisoare pentru contrabandă cu substanțe toxice.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram