/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete, flăcări în Rusia și atac la Harkov! SUA încep să trimită noul ajutor Kievului

Năstase și Sandu, despre condamnarea lui Dragnea: „Ceea ce a început peste Prut poate fi continuat și aici”

missing
28 mai 2019, ora 16:26

„Este un succes pentru societatea romanească și pentru noua clasă politică de la București.” Astfel a comentat liderul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase condamnarea fostului lider PSD, Liviu Dragnea. 

Îi încurajăm și pe cetățenii din Moldova să înțeleagă că ceea ce a început peste Prut poate fi continuat și aici”, a mai spus Năstase.

Și copreședinta blocului ACUM, Maia Sandu a comentat condamnarea fostului lider PSD. Aceasta a menționat că: „Este o încurajare pentru toți cei care vor să scape de corupție și în același timp ar trebui să fie o lecție pentru cei corupți, inclusiv pentru cei din republica Moldova.

Totodată, deputații au mai spus și despre rezultatele alegerilor europarlamentare.

Ne bucurăm de rezultatul Partidului Popular European pentru că este cel mai important partid, în continuare în Parlamentul European și contăm foarte mult pe sprijinul acestui partid”, a mai adăugat Maia Sandu.

Fostul lider a Partidului Social Democrat din România (PSD), Liviu Dragnea, a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României, pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Vezi și:

Unde va fi închis Dragnea! Va sta într-un penitenciar de maximă siguranță

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram