/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 802: Atacuri de Paște, planul Kremlinului și avion doborât! Zelenski: Rusia nu are nicio dorință de pace

/VIDEO/ O mașină era cât pe ce să lovească o femeie chiar pe trecerea de pietoni. Momentul, surprins de o cameră de bord

missing
29 mai 2019, ora 14:55

O femeie din Capitală a fost la un pas să fie lovită chiar pe trecerea de pietoni. Imagini video cu întâmplarea au fost surprinse de o cameră de bord din mașină a unui alt participant la trafic. Incidentul a avut loc astăzi, 29 mai, în jurul orei 14:00.

În imaginile video este surprinsă femeia care traversa strada pe trecerea de pietoni, iar automobilul de marcă „Lada” care se deplasa era cât pe ce să o strivească.

Contactată pentru a afla ce riscă șoferul în asemenea cazuri, ofițera de presă a Poliției capitalei, Natalia Stati nu ne-a răspuns la telefon.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram