/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ Iată-l și pe domnul Plahotniuc! Face selfie cu domnul Candu și domnul Filip, la sediul PD-ului

31 mai 2019, ora 11:07

Liderul Partidului Democrat (PD), Vlad Plahotniuc, a apărut astăzi, după aproape două luni de când nu a fost văzut în spațiul public. Deocamdată, îl vedem pe Plahotniuc zâmbind, doar într-un selfie făcut de Andrian Candu, alături de Pavel Filip, la sediul PD din centrul Chișinăului. Fotografia a fost postată de Candu acum câteva minute, pe rețelele de socializare.

„În ședința Biroului Politic de astăzi a PDM. Discuții despre prezent si viitor. Urmează mai multe…”, a comentat Andrian Candu.

Foto: Facebook/Andrian Candu

Astăzi, la ora 11:30, PD-ul a anunțat un briefing de presă, la sediul partidului. Nu cunoaștem deocamdată cine dintre reprezentanții formațiunii va ieși în fața presei.

Recent, presa a scris că Vlad Plahotniuc ar fi avut probleme de sănătate și din acest motiv nu a apărut o perioadă în spațiul public. La rândul lor, reprezentanții PD au negat zvonurile și au spus că liderul formațiunii este bine, dar nu au explicat din ce motiv Plahotniuc a dispărut din vizorul publicului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram