/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 802: Atac de Paște, sat cucerit, planul Moscovei și avion doborât! Zelenski: Rusia nu are dorință de pace

/FOTO/ Strada Calea Ieșilor, inundată după ploaia puternică de azi-dimineață. Mașinile și troleibuzele înoată

missing
03 iunie 2019, ora 08:38

Strada Calea Ieșilor din sectorul Buiucani al capitalei a fost inundată după ploaia de azi-dimineață. Din imaginile postate pe rețelele de socializare se vede că mașinile și troleibuzele care circulă prin zonă par să înoate mai curând. Locuitorii din zonă spun că troleibuzele spre cartierul Sculeni nu circulă

Potrivit pretorului sectorului Buiucani, Vadim Brînzaniuc, situația cea mai problematică la această oră este pe str. Cornilor unde nu circulă transportul public.

De asemenea, pretorul spune că subsolul unui bloc locativ de pe strada Alba Iulia a fost inundat.

Și în alte sectoare din capitală s-au înregistrat situații similare. Printre străzile inundate sunt Albișoara, Petricani, șoseaua Muncești ș.a.

Precipitațiile vor continua și pe parcursul zilei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram