/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Johannes Hahn s-a întâlnit de dimineață cu Andrei Năstase și Maia Sandu. Despre ce au discutat

03 iunie 2019, ora 10:56

Comisarul European pentru Politică de Vecinătate a Uniunii Europene, Johannes Hahn, a avut o întrevedere în dimineața acestei zile la Chișinău cu cei doi copreședinți ai Blocului ACUM, Andrei Năstase și Maia Sandu, și alți reprezentanți ai fracțiunilor Partidului Platforma DA și a Partidului Acțiune și Solidaritate din Parlament. 

„Am avut o discuție în care am reiterat disponibilitatea noastră de a face funcțional forul legislativ suprem, am explicat înaltului oficial european cauzele blocajului politic care stă la baza acestui blocaj legislativ arbitrar, unul artificial, am reconfirmat poziția Blocului ACUM de a demafiotiza statul. La rândul său, domnul Hahn a luat act de această poziție de a noastră și probabil ulterior va face declarații”, a spus Andrei Năstase, contactat de TV8.md.

Tot azi, la Chișinău Johannes Hahn ar urma să aibă întrevederi cu șeful statului Igor Dodon, și cu prim-ministrul în exercițiu, Pavel Filip. De asemenea, Johannes Hahn ar avea pe agendă întrevederi și cu președintele PD, Vlad Plahotniuc, președinta PSRM, Zinaida Greceanîi. Întâlnirile nu au fost confirmate deocamdată oficial. Am telefonat reprezentanții serviciului de presă al Partidului Democrat și al Partidului Socialiștilor, aceștia însă nu ne-au răspuns la telefon.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram