/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Se vor întâlni deputații din Blocul ACUM cu Dmitrii Kozak, aflat în vizită la Chișinău? Cum răspunde Andrei Năstase

missing
03 iunie 2019, ora 12:07

Copreședintele Blocului ACUM, Andrei Năstase, spune că nu s-a luat deocamdată o decizie în privința unei eventuale întrevederi dintre cei din Blocul ACUM și Dmitrii Kozak, reprezentantul special al președintelui Federației Ruse pentru dezvoltarea relațiilor comerciale și economice cu Moldova.

„Nu avem stabilită o întâlnire clară cu domnul Kozak, pentru că așteptăm să vedem care ar fi formatul pe care-l solicită reprezentanții Rusiei aici la Chișinău”, a spus Andrei Năstase, contactat de TV8.

Dmitrii Kozak, aflat la Chișinău, ar urma să se întâlnească în după-amiaza acestei zile cu președintele Igor Dodon.

Nu știm dacă Dmitrii Kozak se va întâlni și cu reprezentanții PSRM și PDM; reprezentanții serviciilor de presă ale celor două formațiuni nu ne-au răspuns la telefon pentru a ne oferi detalii la acest subiect.

Vezi și:

Johannes Hahn s-a întâlnit de dimineață cu Andrei Năstase și Maia Sandu. Despre ce au discutat

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram