/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Democrații mobilizează oamenii din regiuni la miting? La organizația PDM Cimișlia se fac listele participanților

04 iunie 2019, ora 11:58

Organizațiile teritoriale ale Partidului Democrat (PDM) mobilizează oamenii pentru a veni la mitingurile planificate de democrați în următoarele zile la Chișinău. Cel puțin asta reiese dintr-un mesaj, expediat la adresa redacției TV8 de către un cititor – un screenshot în care se vede un email transmis de către secretarul executiv al PDM Cimișlia, Durlescu Gheorghe, în care cel din urmă îi îndeamnă pe membrii formațiunii să completeze o listă cu persoanele care vor participa la manifestații, conform unui tabel atașat la scrisoare, cu titlul: „iunie 5-9 model”.

Din imaginea transmisă se vede că membrii partidului sunt rugați să expedieze lista pe adresa de email sau de Viber a formațiunii.

La manifestațiile organizate de PDM în Piața Marii Adunări Naționale în perioada 5 și 9 iunie se așteaptă circa 50 de mii de persoane, potrivit declarației prealabile depuse de democrați la Primăria Chișinău. Totuși, nu este clar despre ce evenimente este vorba. Oficial, PDM nu a anunțat nimic despre aceste manifestații. Contactat de TV8, purtătorul de cuvânt al partidului Vitalie Gamurari nu a răspuns la telefon pentru a spune cu ce scop vor fi organizate manifestațiile.

Zilele trecute, întrebat de jurnaliști ce fel de întruniri organizează PD-ul, deputatul Sergiu Sîrbu a spus doar că „va fi o surpriză plăcută”.

La același subiect:

/DOC/ PD se pregătește serios de manifestații! Va fi mobilizată Poliția și, la necesitate, sistat traficul pe bd. Ștefan cel Mare

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram