/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Democrații rămân optimiști după anunțul Blocului ACUM. Declarația lui Vitalie Gamurari

missing
04 iunie 2019, ora 14:55

Chiar dacă reprezentanții Partidului Socialiștilor și cei ai Blocului ACUM s-au întâlnit astăzi de două ori pentru a purta discuții în vederea formării unei coaliții, democrații mai speră că socialiștii vor accepta să discute și cu ei, pentru a identifica soluții și a depăși acest impas politic.

„Noi luăm act de negocierile care au loc între PSRM și ACUM, dar nu pot să comentez nimic. Ține de politica promovată de cele două partide. Noi rămânem optimiști. Principalul este să nu admitem alegeri anticipate, poziție pe care am anunțat-o de fiecare dată”, a declarat pentru TV8, Vitalie Gamurari, purtătorul de cuvânt al Partidului Democrat.

Acesta a precizat că așteaptă răspunsul PSRM la invitația lor, după ce socialiștii se vor întruni la consiliul republican.

Precizăm că deputații din Blocul ACUM au anunțat, în urma consultărilor dintre membrii celor două fracțiuni PAS și Platforma Da, că ar fi gata, cu anumite condiții, să voteze candidatura PSRM la funcția de președinte al Parlamentului.

ULTIMA ORĂ! ACUM, gata să o voteze pe Zinaida Greceanîi în funcția de președinte al Parlamentului. În ce condiții

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram