/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 802: Atac de Paște, drum spre Iad, sat cucerit și avion doborât! Zelenski: Rusia nu are dorință de pace

Dmitrii Kozak a plecat la Tiraspol. Întâlnirea cu Vadim Krasnoselski are loc în aceste clipe

missing
04 iunie 2019, ora 10:25

În acest clipe are loc întâlnirea vicepremier rus și reprezentantul special al președintelui Federației Ruse pentru dezvoltarea relațiilor comerciale și economice cu Moldova, Dmitrii Kozak cu liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski. Informația a fost confirmată pentru TV8 de serviciul de presă al așa-zisei administrații prezidențiale din stânga Nistrului.

„Potrivit programului de vizită al vicepremierului rus întrevederea a început la ora 10:00 la Tiraspol. Pe parcursul zilei cei doi urmează să viziteze câteva locuri din regiunea transnistreană”, a comunicat serviciul de presă al așa-zisei administrații prezidențiale din regiunea transnistreană.

Presa din regiunea transnistreană a scris că Dmitrii Kozak urmează să discute cu liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski despre acordarea cetățeniei rusești cetățenilor din stânga Nistrului. Totodată, cei doi ar putea vorbi și despre alocarea capitalului matern familiilor cu copii din regiunea transnistreană.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram